Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Vector Group Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software Restaurant S.O.S.
49476
Brand
Guest Navigator
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Restaurant S.O.S. este un sistem de evidență ideal pentru restaurante, organizat cu un singur post de lucru la vânzare, birou de administrație și bucătărie separată.

Sistemul este construit în jurul unui calculator POS All –in-One astfel, într-un singur echipament avem calculatorul, touchscreenul și imprimanta de bonuri. Prin această imprimantă pot fi emise notele de plată și/sau comenzile către bar. În completare vine o casă de marcat fiscală pentru emiterea bonurilor fiscale.
Echipamentul poate fi întegrat într-o rețea de calculatoare prin intermediul căreia poate comunica direct cu celelalte module ca de ex. Kitchen Navigatorși/sau modulul de gestiune Gest Navigator.
După preluarea comenzilor, ospătarul introduce comanda cu ajutorul touchscreenului printr-un meniu vizual. Acesta apare automat în bucătărie pe un touch-screen cu diverse culori în funcție de prioritatea    comenzilor.

Printr-o apăsare de buton, ospătarul este informat că meniul este preparat, clientul poate fi servit. Nota de plată se generează automat la închiderea comenzii. Dacă clientul solicită factură fiscală, acesta se obține într-un timp record prin simpla modificare a notei de plată.

În același timp, modulul de gestiune urmărește în timp real modificarea stocurilor, inclusiv a materiilor prime (pe baza rețetelor definite anterior), ține evidența primară de gestiuneși generează analize statistice.

Soluțiile personalizate pot fi folosite cu eficiență de actualul personal după un training scurt, iar clienții Dvs se vor bucura de promptitudinea servirii, în timp ce Dvs veți avea la îndemână toate datele necesare pentru a conduce afacerea cu un randament crescut.

Avantaje:

o Accelerarea vânzărilor
o Comenzi structurate pe sală/masă/plătitor
o Emiterea de bonuri către departamente-bar,bucătărie
o Nota de plată-multilingvă, multimonedă
o Gestionarea discounturilor
o Transferurile comenzilor
o Decontarea zilnică a vânzărilor și a stocurilor
o Rapoarte și statistici specifice
o Gestionarea rezervărilor
o Oferte de preț pentru mese organizate
o Evidența primară de contabilitate gestională adaptată la cerințele legislației actualizate
o Monitorizarea tuturor resurselor materiale
o Definirea și urmărirea rețetelor
o Analiza rezultatelor
o Programul conține următoarele documente de bază:note de recepții, rapoarte de producție, facturi interne, facturi externe(invoice), bonuri de consum, bonuri de transfer, descărcarea vânzărilor, etc.

Propunem completarea sistemului cu modulul de gestiune Gest Navigator si cu POS-ul Protech PS3100.

Gest Navigator:
Este un software de gestiune, cu ajutorul caruia se poate organiza evidenta primara de contabilitate gestionala adaptata la cerintele legislatiei recent actualizata. Ajuta la monitorizarea tuturor resurselor materiale si permite analiza rezultatelor. Programul contine urmatoarele documente de baza:note de receptii, rapoarte de productie, facturi interne, facturi externe(invoice), bonuri de consum, bonuri de transfer, descarcarea vanzarilor, retete, etc.

Protech PS3100:
Sistem POS All in One, display touch 10.4", procesor Intel Aton N270, harddisk 160GB, memorie 1GB DDR2, cititor card magnetic si imprimanta termica 80mm integrata, sistem de operare Windows POSReady 2009.

www.soft-horeca.ro
Din Gura in Gura